NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

140420_0d12

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Potkani, nepořádek

Datum nahlášení
14.04.2020

Kategorie závady
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, regulace holubů

Popis závady
Dobrý den, prosím o provedení deratizace za panelovým domem Pražská 3005 /22. Je zde velké množství potkanů. Možnou příčinou je nepořádek, který je podél celého bloku, nejvíce za naším vchodem, kde se zdržují bezdomovci a narkomani v průchodu bývalého krytu CO. Tímto prosím o zajištění průchodu a úklid ploch za panelovým domem, než vše zaroste trávou a krovinami. Mnohokrát děkuji. KUČÍREK

Lokalita závady
Teplice, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Bc. Tereza Havlínová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za zaslání podnětu. Deratizace v této lokalitě byla prováděna na konci měsíce února tohoto roku. Bohužel se v této lokalitě lidé snaží přikrmovat bažanty a jiné živočichy a dochází i k vyhazování odpadků z oken domů, což značně komplikuje vyřešení problému. Podnět byl předán deratizační firmě, jenž v současné době provádí celoplošnou deratizaci města. Současně byla domluvena úprava zeleně, která proběhne v tomto roce s ohledem na finanční možnosti rozpočtu. Dále byl předán podnět na úklid pozemků ve vlastnictví Statutárního města Teplice a vlastníkům sousedních pozemků.

Přeji pěkný den.
Bc. Tereza Havlínová


Bc. Tereza Havlínová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email