NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

140618_70d4

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Vypnutý semafor v Alejní

Datum nahlášení
14.06.2018

Kategorie závady
Veřejné osvětlení a světelná signalizace

Popis závady
Dobrý den, minimálně od dubna 2018 je vypnutý semafor v Ulici Alejní u GAlerie. Denně vidím přecházet přes tuto rušnou silnici malé děti a věřte mi, že jsou v tu chvíli ve velkém nebezpečí, protože většina řidičů před přechodem nezastaví, ani řidiči trolejbusů. Po této silnici jezdí i hodně kamionů, přejít přes přechod u Galerie se bojí i dospělí, natož děti, kterým není ani 10 let. Dnes jsem byl svědkem toho, že řidič málem srazil na tomto přechodu malou holčičku a to byla poslední kapka k tomu, abych se v tom pokusil něco udělat. Jsem docela zvědavý co mi odpovíte, jistě to bude něco v tom smyslu, že na tom intenzivně děláte. Jedinou omluvu bych přijal a sice, kdyby v celém městě nešla elektřina. Zajímá mě proč semafor nefunguje a kdy fungovat bude.

Lokalita závady
Alejní, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jakub Číže (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení.

Jelikož jste v podstatě stejnou stížnost/podnět odeslal na adresu p. náměstka Hanzy, odpověď na Vaši stížnost/podnět dostanete prostřednictvím emailové odpovědi z jeho strany.
Vyjádření k důvodu vypnutí předmětné světelné signalizace je v Hlášení závad již minimálně jednou uvedeno jako odpověď na obdobnou stížnost/podnět od jiného nahlašovatele.
Děkuji za pochopení a přeji pohodový víkend.

S pozdravem, Jakub Číže


Jakub Číže už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email