NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

150417_725a

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odpadkové koše - Trnovany

Datum nahlášení
15.04.2017

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Zdravím, jedná se mi o to kdy budou odpadkové koše, ve starých Trnovanech a následně i sáčky pro psi. Dále kdy budou pokutovat Městská policie občany za to, že dělají bordel a nechají to po psech jen tak ležet, anebo i ten odhozený papír. Není to náhodou i součást práce Městské policie.

Lokalita závady
Thámova 841/16, Teplice, 415 01, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, speciální odpadkové koše na psí exkrementy po špatných zkušenostech již ve městě neinstalujeme. Pro vyhození psích exkrementů je možné využívat běžné koše (případně ostatní nádoby na směsný odpad - popelnice či kontejnery), které by měly být ve všech lokalitách města rozmístěny v dostatečném množství. Pokud máte dojem, že ve Vašem okolí je košů nedostatek, prosím o konkrétní požadavky na jejich umístění. Sáčky na psí exkrementy nyní Statutární město Teplice držitelům pejsků předává v omezeném množství zdarma při platbě poplatku za psa. Městská policie občany za Vámi popsané přestupky jistě pokutovat může, musí je však přistihnout při konání přestupku. V případě konkrétních dotazů se prosím obraťte přímo na Městskou policii.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email