NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

150915_e207

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Černá skládka

Datum nahlášení
15.09.2015

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, před 14 dny jsem nahlašovala skládku - hlášení č. 310815_a32c. Děkujeme tímto za zařízení odvozu a dodání nové popelnice, nicméně ani to náš problém nevyřešilo. Minulý čtvrtek byly obě dvě popelnice vyvezeny a během dvou hodin opět přetékaly odpadem. Doporučila jste mi, abych kontaktovala MP, pokud někoho uvidíme, bohužel tahle skládka vzniká přes víkend, či přes pouhou noc, a to nikoho neuvidíte. Majitele objektu bohužel neznáme, abychom tento nepořádek řešili s ním. Mimo popelnice se převážně nachází nábytek, oblečení, spotřebiče, lednička. Můžete prosím zařídit odstranění této černé skládky či to zjednat s majitelem nebo nájemníky? Děkuji, Melicharová P.

Lokalita závady
Jankovcova 3240, Teplice, 415 01, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, situaci řešíme, od přidání další nádoby bylo stanoviště kontrolováno a Městskou policii jsem požádala o spolupráci při zjištění původu odpadu. Velkoobjemový odpad, který je kolem nádob uložen nyní, pochází dle šetření Městské policie od vystěhovaných nájemníků z domu č.p. 3240/65 v Jankovcově ul. Z toho důvodu byl dnes kontaktován majitel objektu, jak Městskou policií tak mnou a měl by zajistit jak odvoz odpadu, tak do budoucna poučení nájemníků svého domu, aby zde již odpad okolo nádob neodkládali.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email