NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

160519_3893

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Prosím o doplnění dopravního značení

Datum nahlášení
16.05.2019

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Dobrý den. rád bych poprosil o analýzu doplnění dopravního značení o zákaz parkování v pravém oblouku křižovatky ševčíkova /antonína Dvořáka,či kompletním omezení rychlosti na 30 km v obytné zoně v křižovatce ševčíkova - antonína Dvořáka a Křížkovského kde opakovaně nebezpečně parkují dodávky a osobní vozidla která omezují ostatní řidiče v plynulém provozu po pozemní komunikaci a vytváří nebezpečné nepřehledné a sporné dopravní situace nejen pro auta ale i pro chodce. Děkuji za analýzu a přeji pěkný den.

Lokalita závady
ulice Ševčíkova, Teplice, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, za přítomnosti Policie ČR dopravního inspektorátu Teplice jsme provedli místní šetření a ze strany Policie ČR bylo doporučeno osazení dopravního zrcadla pro lepší výhled do křižovatky. Vámi navržené doplnění dopravního značení nebylo shledáno jako opodstatněné, neboť tuto problematiku (stání/parkování v křižovatce) řeší obecná úprava provozu (zák. č. 361/2000 Sb. o provozu na poz. komunikacích). Pokud tedy máte podezření, že se řidiči předmětných vozidel dopouštějí přestupku, volejte městskou policii.
Dopravní zrcadlo bude osazeno během několika dní.

S pozdravem

D. Městka
odbor dopravy
MgM Teplice


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email