NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

160521_3d3e

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Poškozené Lavicky, několik v celém areálu sídliště vedle obi

Datum nahlášení
16.05.2021

Kategorie závady
Závady na městském mobiliáři a dětských hřištích

Popis závady
Chtěla bych prosím upozornit, že by bylo vhodné provést údržbu ale pouze natřít, no hlavně vyměnit spousty ztrouchnivelych prken včetně těch podpěr, na kterých drzi, a konkrétně v Olbrachtove, Arbesove jsou Lavicky hodně ztrouchnivele, tím i vylamene. Navíc u 2 laviček byly loni odstraněny opěradla, ale to nám bvubec nevadí, aspoň nám ty puberta i nebudavat nohy na sedadla když sivelmi často sedali na Opěradla a my vždy Lavicky museli pro svou potřebu utirat.. Hlavně nám je ale ponechte. Máme 2 na sluníčku a 2 ve stínu. Ty co jsou bez operadel ale by bylo moc dobře rozšířit o 1 prkno tak aby ta sedací část byla ze3 prken. Navíc při odstraňování operadel byla značně poškozená odstipla betonová noha, kterou by bylo dobré též opravit, ale prosím Lavicky nám ponechte, neodstranujte. Hojně nás je vyuziva.

Lokalita závady
Olbrachtova 1588/2, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Pravidelná údržba laviček včetně výměny prken na celém území města probíhá v jarních až letních měsících, vzhledem k letošnímu neobvykle mrazivému jaru je termínově posunuta. Váš podnět předám správci.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email