NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

160915_a005

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Rozbité zařízení na přechodu v Dubské ulici u podchodu pod trať.

Datum nahlášení
16.09.2015

Kategorie závady
Veřejné osvětlení a světelná signalizace

Popis závady
Po východu z podchodu v Dubské ulici ( průchod jen pro silné žaludky ) nefunguje signalizační zařízení pro chodce. Dnes jsem opět volala na protější chodník a žádala,aby stiskli knoflík ,jinak není možno přejít. A při odbočování vlevo do Alejní ulice svítí chodcům na přechodu zelená.

Lokalita závady
Hornická 695/15, Teplice, 415 01, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Ing. Libor Sehnal (odbor dopravy a životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Závada na chodeckém tlačítku signalizačního zařízení je již nahlášena správci signalizačního zařízení a bude neprodleně odstraněna. Signál pro vstup do vozovky pro pěší současně při odbočení vozidel do ulice Alejní není závadou a řidiči vozidel musí chodcům umožnit přechod komunikace.
doplněno 27.11.2015:Dobrý den, od nahlášení problému pravidelně sledujeme situaci na křižovatce a přestože je vše v soulady s předpisy, pokusíme se doplněním/přesunutím návěstidla (semaforu),které bude upozorňovat na chodce, zlepšit bezpečnost této křižovatky.


Ing. Libor Sehnal už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email