NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

161017_0f17

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nedostatečný svoz tříděného i komunálního odpadu v Revoluční ulici

Datum nahlášení
16.10.2017

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Situace kolem popelnic dnes, 16.10.2017. Na tuto situaci jsem už upozorňovala před několika týdny, bohužel se každý týden opakuje. V tomto případě jde buď o nedostatečné množství odpadních nádob a nebo nedostatečná četnost svozu odpadu. Nezlobte se na mne, ale takový nepořádek v centru města a v podstatě za zdmi radnice je ostuda.

Lokalita závady
ulice Revoluční, Teplice, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, do tohoto stanoviště jsme již dne 4.10. 2017 přihlašovali 1x kontejner na směsný odpad navíc, zaurguji tedy u svozové společnosti jeho dodání. Zároveň byla navýšena četnost svozu separačních nádob na plasty a papír z dosavadního svozu 1x týdně na 2x týdně. Kapacita pro odpad z domácností okolních domů by tak měla být pokryta dostatečně, pokud tedy ani toto opatření nepomůže, přistoupíme ke kontrolám okolních podnikatelských subjektů, zda mají zajištěnou likvidaci odpadů či nezneužívají toto stanoviště určené pro odpad z domácností a hrazené z městského rozpočtu.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email