NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

161017_505d

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Parkující vozidla znemožňují vyvážení popelnic.

Datum nahlášení
16.10.2017

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Před domem v ul. M. Švabinského 2329/6, blokují parkující vozidla vchod našeho domu a pracovníci svážející odpad nemohou s popelnicemi mezi nimi projet k vozidlu na svážení odpadu. Protože je poblíž budova soudu a vazební věznice, je zde od brzkých ranních hodin, až do odpoledne zaparkováno spousta vozidel. Několikrát se již stalo, že odpad nebyl vyvežen, což u bioodpadu není v letních měsících moc příjemné. (tím si nestěžuji na práci lidí, kteří provádí svoz odpadu, protože opravdu nemohou s popelnicí projet mezi vozidly, aniž by je poškodily) Celá věc by se vyřešila, kdyby se před vchod vyznačil úsek zákazu zastavení vodorovným dopravním značením V12c - žlutá čára, v délce cca 1,2 metru.

Lokalita závady
ulice Maxe Švabinského 2329/6, Teplice, 415 01, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Bc. Markéta Kokšalová (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. v uvedené záležitosti již podnikáme příslušné kroky. V průběhu jara příštího roku, by mělo být provedeno příslušné dopravní značení.
S pozdravem
Bc. Markéta Kokšalová


Bc. Markéta Kokšalová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email