NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

170221_51ec

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Vyházené popelnice - opět problémy

Datum nahlášení
17.02.2021

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Včera pozdě večer dva mladí bezdomáči nulové inteligence věk cca 20 let kluk a holka hrabali v kontejneru na staré oblečení který je přímo vedle vchodu do domu. Mazaně si pak oblečení prohlíželi pod světlem s pohybovým čídlem u domu v břízkách 380,Upozornil jsem je na jejich počínání, informoval o charitě, káčku a pod a donutil oblečení poházené po zemi uklidit do kontejneru a odešli. Během procházky se psem jsem si všiml, že všechny popelnice na točně MHD v Břízkách jsou vyházené. Problém kontejnerů na točně jsme už v jiných souvislostech řešili a zatím bezvýsledně. http://hlaseni.teplice.cz/slozka.php?id=030820_c51e Nejlepší by bylo dát na popelnice zámky, rozdat klíče a na točnu dát zákaz vjezdu mimo obsluhy a MHD, ceduli zákaz skládky a kamery. Prosím aby Marius Pedersen přijel s lopatami a naházel ten bordel zase do konejnerů, v nejlepším případě aby přitáhli za uši ty dva mladý kteří to mají na svědomí. Prosím o předání této informace MP Teplice s žádostí o umístění bezpečnostní kamery na točně v Břízkách, sloupy tam jsou ideální. Prosím o řešení našich problémů s odpady v této lokalitě. Prosím o informování instituce která tu má kontejner na textil aby si ho laskavě odvezli a dali někam jinam, tady bydlí staří lidé a ti nic nevyhazují, stojí přímo vedle domu, překáží a táhne sem do klidné téměř vesnické lokality pochybné existence. Už nás to tu opravdu moc zlobí a až ráno lidi za chvíli vstanou a uvidí to tak se máte asi na co těšit. S úctou občan Teplic.

Lokalita závady
Řetenice, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení, předáno na dispečink svozové společnosti k zajištění úklidu. Kontejner na textil je na soukromém pozemku Podkrušnohorského bytového družstva a o jeho přistavení či odstranění město nerozhoduje. Váš podnět tedy předám bytovému družstvu, stejně jako návrh na zamčení kontejnerů a rozdání klíčů nájemníkům. Obávám se však, že ani toto opatření v důsledku nezajistí, aby občané neodkládali odpad kolem zamčených nádob a nepořádku nejsme schopni ani tak zabránit. Ze zkušenosti z jiných míst také víme, že neodradí ani cedule zákaz skládky. Požadavek na umístění kamery spadá do kompetence Městské policie, které též předám. Jakmile někoho vidíte odkládat či vyhrabovat odpad mimo nádoby, doporučuji volat bezplatnou linku 156 Městské policie, která vyšle obratem hlídku a věc řeší.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email