NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

190424_6fff

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nezajištěné a nebezpečné staveniště u dětského hřiště na Nové Vsi

Datum nahlášení
19.04.2024

Kategorie závady
Nezařazeno

Popis závady
Dobrý den, ráda bych nahlásila nezajištěné staveniště (garáže) u dětského hřiště v ulici Březová na Nové Vsi. Toto staveniště je v těsné blízkosti dětského hřiště, bohužel vchody do rozestavěných garáží jsou volně přístupné, v garážích se srocují bezdomovci a zároveň tyto prostory velmi lákají děti. Žádám, aby magistrát vyzval majitele nemovitosti Rezidence Nová Ves IČO 14305046 o důkladné zajištění (oplocení) této stavby, dřív než se stane nějaké neštěstí. Děkuji za vyřízení mé žádosti a přeji hezký den Eliška Pelikánová

Lokalita závady
Řetenice, Teplice, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Ing. Dagmar Teuschelová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, v dané věci pro případné podrobnější informace kontaktujte prosím odbor územního plánování a stavebního řádu.
Doposud byly "staré základy budoucího bytového domu" roky zarostlé, nyní začal investor území sanovat a připravovat k pokračování stavby a dle sdělení referentky výše zmiňovaného odboru by měl staveniště před započetím stavebních prací oplotit.
Tento podnět není "závadou" ve smyslu, pro který byl zřízen tento portál, proto doporučuji kontaktovat stavební odbor. S předmětem vašeho podnětu jsem kolegyně seznámila.
Děkuji za pochopení.


Ing. Dagmar Teuschelová má v kompetenci:
Připomínky k sekání trávy, hrabání listí, úklidu zeleně, připomínky ke stavu stromů a keřů.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email