NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

190724_8ca6

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Chodník, resp plocha po které se chodí

Datum nahlášení
19.07.2024

Kategorie závady
Závady na komunikacích

Popis závady
Dobrý den. My duchodkyne a je nás tu hodně a mluvím vždy za všechny. Chodí e pravidelně sedat na lavičky před domem v Olbrachtove, Arbesova . Obsadí e všechny 3 ,které máme pod stromy. Bohužel před lety jsme o 1 přišly, odstranili jste nám tu úplně pod stromem oresakem když mládež ji poničila, tak místo opravy bylo zrušení. Moc nám chybí. Obsazujem ty 3 a ještě nejméně 2 postavame. Bohužel. i další 2 poničené jsme zachránily aspoň i když bez operadla. To by bylo milé překvapení kdybyste nám tu lavičku zase vrátili pod ten strom. Díky za úvahu a třeba se nám poštěstí. Ale další problém a ten bychom rady chtěly opravit. Před lavičkou pod břízou je na té vybetonovane ploše nerovnost na 2 místech a je tam opravdu dost vysoký propad a často tam zakopavame. Podotýkám že jsme všechny ve věku 75 -89 r a vesměs hure chodící. Dnes tedy 1 paní 85+ zase zakopla a opravdu velmi se řítila k zemi jen tak tak ji další 2 zachytily. Je to nebezpečný úsek. Prosíme o opravu betonu - vyrovnání plochy. A vrácení chybějící lavičky by byl pro nás bonus. V těchto horkých dnech bohaté využíváme posezení ve stínu. Jo a ještě mi jedna říkala že je uvolněné prkénko na té bez operadla.pokud byste dělali údržbu prosíme o zpevnění. Za všechny děkuji Vavrova

Lokalita závady
Olbrachtova 1589/4, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Oprava laviček byla zadána správci mobiliáře. Oprava betonové plochy byla předána pí. Langmajerové na odbor dopravy.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email