NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

190923_a0e7

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odpadky na ulici

Datum nahlášení
19.09.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, bydlím v ulici Jankovcova 33 a máme problém s umístěnými kontejnery. Jelikož jsou zastrčené ve výklenku, denně tam chodí různá individua a všechen odpad vyhazují ven na ulici, popřípadě tam ještě vykonají svoji potřebu. Každý týden to uklízím, ale je to pořád stejné. Tito lidé zde budou a dělat to nepřestanou. Vadí nám také, když přijedou popeláři, vysypou pouze popelnice, které nedají ani na své místo a odpad na zemi neuklidí. Možná by bylo vhodné kontejnery umístit jinam a ponechat tam pouze popelnice na zámek a nebo prostor oplotit, zkoušíme hledat nějaké řešení. Někdy je úplně nechutné tam jít vysypat koš, zvláště, pokud tam někdo zrovna vykoná svoji potřebu. Kus výklenku oplotit, zrušit kontejnery a ponechat popelnice na zámek, jiné řešení mě nenapadá, chceme-li bydlet v alespoň v trochu slušném prostředí. Přeji hezký den a předem děkuji za zpětnou vazbu. Švarcbachová Bronislava, Bytové družstvo, Jankovcova, Teplice

Lokalita závady
Jankovcova 1825/33, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, úklid stanoviště byl již zajištěn a dispečer svozové společnosti přislíbil, že posádky upozorní na nutnost vracení nádob na místo a zametání po svozu. Kontejner na směsný komunální odpad pro č.p. 33 bude vyměněn za kapacitně odpovídající počtu nájemníků s tím, že bude osazen zámkem a odpadne tak možnost vyhrabování odpadu. Vše ostatní dle telefonické domluvy, kterou jsme společně problematiku řešily.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email