NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

191023_4813

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Bezdomovecká ložnice u lázní Beethowen

Datum nahlášení
19.10.2023

Kategorie závady
Černá skládka

Popis závady
Na konci slepé ulice Papírová, v blízkosti lázní Beethowen - vjezd pro zásobování je bezdomovecká ložnice se vším mobilářem i nepořádkem kolem, jak se na správné bezdomovce patří. Bylo by vhodné aby se všechny parky a Zámecká zahrada pravielně konrolovaly, aby se nečekalo, co kdo nahlásí, a aby se tyto udržovali bezpečné pro slušné občany. Všude v parcích je nakáleno, všude to smrdí močí, válejí se odpadky - toto není dobrá vizitka lázeňského města! Když už není slyšet rambajz ze Zahradního domu (konzerty několikrát týdně na otevřeném prostranství zahradního altánku až do noci), který už naštěstí sezonně skončil, tak musíme překračovat haldy nečistot a harampádí po těchto nepřizpůsobivých lidech, kteří odmítají pomoc a tvrdošijně nám, slušným lidem, kteří jak se zdá (na rozdíl od těchto individuí), nemají žádné právo na slušný život v rámci městské komunity , a znepříjemňují nám život zápachem, nepořádkem, obtěžováním a žebráním. Toto se musí urgentně řešit, nejlépe zákazem pití alkoholu na veřejnosti, mimo k tomu vyhrazených prostor - zahrádkách restaurací, terasách a zákazem posedávání 24h na lavičkách v parcích, na schůdkách před OC. Vždyť člověk se tomu OC radši vyhne, než aby prošel kolem těch zapáchajících a špinavých, pokálených individuí! Toto do centra města, žádného!, rozhodně nepatří..... Děkuji za pochopení avšak omlouvám se, jsem znechucena, co vše se v tomto městě feťákům a alkoholikům, žebrákům toleruje. Je to opravdu ignorace práv slušných lidí na slušný a příjemný život. Měla by se výrazně podpořit práce MP, získat nové příslušníky, kteří by byly kapacitně schopni toto kontrolovat a starat se o dodržování pravidel slušného spolunažívání. Náborový příspěvek, nebo pochůzky na koních, by práci "měšťáků" určitě zatraktivnili a pro občany by to značilo docela velkou pomoc v boji proti nepřizpůsobivým živlům.

Lokalita závady
Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Odstranění odpadů bylo zadáno svozové společnosti Maius Pedersen a.s.. Podnět byl předán Městské policii Teplice.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email