NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

210923_8fb6

Stav zpracování
NELZE VYŘÍDIT

Název hlášení
Přechod pro chodce

Datum nahlášení
21.09.2023

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Dobrý den, v místech kde se nachází autobusová zastávka Doubravská není přechod pro chodce. Od autobusové zastávky se přechází ke Střední škole obchodu a služeb Teplice P.O. a Střední škole stavební a strojní Teplice. Bylo by vhodné z bezpečnostních důvodu zde vybudovat přechod pro chodce, denně zde přechází studenti. Děkuji.

Lokalita závady
Fráni Šrámka, Teplice, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, tato problematika je již v řešení, avšak nelze realizovat v tomto místě přechod pro chodce bez příslušných stavebních úprav chodníků a dalších bezpečnostních prvků. Jistě chápete, že příprava projektové dokumentace a další řízení zaberou nějaký čas. Bohužel jsme jako odbor dopravy nebyli o výstavbě školního komplexu informováni s dostatečným předstihem. Zřizovatelem zmíněné školy je Ústecký kraj a taktéž komunikace v ul. Fr. Šrámka je v majetku Ústeckého kraje. Přesto bude, zdá se, statutární město Teplice financovat realizaci přechodu pro chodce za nemalé prostředky.


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email