NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

211118_0ac8

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Chybějící značení "Zákaz zastavení" před barákem

Datum nahlášení
21.11.2018

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Dobrý den, často, když jdu na procházku, tak u baráku s popisným číslem 1656 v ulici Doubravické, vídám stojící vůz (mnohdy je to jiný vůz, nejedná se vždy o ten stejný) přímo před tímto barákem, když se vracím stejný vůz netknutě stojí na místě a to jsem již po například hodinové procházce. Měl bych obavy v případě požáru a nutného zajištění zásahu hasičských složek, aby byl tento prostor přístupný, tak jak je to před jinými baráky, kde je zákaz zastavení. Další mou obavou je zbytečné poničení travnaté plochy, či ohrožení, když můj malý syn jede po chodníku na kole, tak aby nedošlo k jeho sražení právě stojícím a již odjíždějícím vozem. Nechybí zde značka zákaz stání, či vodorovné dopravní značení „Zákaz zastavení“? Nebo se jedná o vozy, které mají povolení například z důvodu invalidity? Nikde jsem ale za sklem neviděl tabulku pro invalidu. Děkuji za prošetření

Lokalita závady
ulice Doubravická 1656/1, Teplice, 415 01, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, dnes jsme provedli místní šetření za účasti městské policie, ale žádné auto jsme ve zmíněném prostoru neviděli. Z přiložené fotografie není zcela průkazné, o které místo se jedná. Pokud se domníváte, že opakovaně dochází k porušování zákona o provozu na poz. komunikacích (dopravní předpisy), máte možnost zavolat městskou policii.

Přeji příjemný den

D. Městka
odbor dopravy
Magistrát města Teplice


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email