NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

211120_4775

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Plný kontejner

Datum nahlášení
21.11.2020

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Slovenská 2638-Teplice. Sobota 21.11.2020 15h již plný kontejner, který byl dovezen včera v pátek 20.11.2020 v 8h. Dnes jsme chtěli my obyvatelé ulice vyhodit odpad a nemáme kam, protože sem kdekdo z okolí naváží bordel nebo celé rozebrané auto ( 7U23229). Když to nenaplní obchodník z večerky krabicemi, tak jsou to rozebraná auta. Děkuji za vyřešení. Omlouvám se, ale bordel ze sklepa hodím vedle kontejneru. Hezký den.

Lokalita závady
Slovenská, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Kontejner bude v průběhu pondělka odvezen a stanoviště uklizeno. Bohužel, jak sama píšete, někteří spoluobčané kontejnery zneužívají - nejsou určeny k ukládání odpadu z podnikatelské činnosti ani k likvidaci částí vozidel (necháme prověřit). Chování lidí však ani my neovlivníme a zpětně toto komukoliv prokazovat je bez přímých důkazů velice problematické. Pokud tedy vidíte, že se někdo podobného chování dopouští, ideální je volat ihned Městskou policii, která na místo vyšle hlídku a věc prošetří.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email