NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

211218_6615

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nesvítí na semaforu vyklizovací šipka

Datum nahlášení
21.12.2018

Kategorie závady
Veřejné osvětlení a světelná signalizace

Popis závady
Na semaforech u Vlastního krbu (ulice Hrázní) nesvítí vyklizovací šipka pro auta jedoucí z Trnovan doleva na Masarykovu, či Jankovcovu. Už dvakrát se mi stalo, že bylo na hlavní zelenou (kulatou) nemožné odbočit doleva, tak jsem si najela, jako první auto k odbočení, což je až za semafor a čekala na odbočovací šipku. Protijedoucí auta zastavila, ale šipka se nerozsvítila. Rozjela jsem se k odbočení (na hlavní semafor už vidět není, ten je za mnou), jenže v ten moment se rozjela i auta vyjíždějící z Masaryčky a Jankovcovy ulice. Samozřejmě na mě troubila. Včera jsem jela rovně z Trnovan, tak jsem sledovala jestli je to už v pořádku (týden po téměř střetu) a opět. Na hlavním semaforu naskočila červená, ale těm, co byli v odbočovacím pruhu už za semaforem (na určeném vodorovném značení pro odbočení) , vyklizovací šipka nenaskočila a rozjela se auta z Masarykovy/Jankovcovy ul.

Lokalita závady
ulice Hrázní, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jakub Číže (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení.

za chybný chod (případně nefunkčnost) vyklizovací šipky může nejspíše již deformovaná indukční smyčka umístěná v krytu vozovky. Vzhledem k faktu, že se předmětná světelná signalizace podrobí v roce 2019 částečné rekonstrukci (Vámi zmíněné levé odbočení dostane vlastní signál, který bude zabraňovat vzniku kolizního bodu s vozidly jedoucími od hlavního nádraží), bude již Vámi popisovaná závada minulostí. Částečnou rekonstrukci předmětné křižovatky předpokládáme v průběhu jara roku 2019.

Hezký den a pohodové prožití vánočních svátků.

S pozdravem, Jakub Číže.
_________________________________________________________
EDIT: Vámi zmíněná nebezpečná dopravní situace v předmětné křižovatce vyřešena částečnou rekonstrukcí světelné signalizace v průběhu léta 2019.

Hezký den.


Jakub Číže už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email