NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

220324_762c

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nedostatek nádob na bio odpad

Datum nahlášení
22.03.2024

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, v ulici Jugoslávská, před domy c.p 2698 se nachází pouze 1 nádoba na bio odpad. V předchozích letech se zde nacházely 2-3 nádoby a během vegetačního obdobi bývaly běžně do doby svozu plné a často se stalo, že byl bio odpad vsypavan do nádob pro směsny odpad. Aktuální množství nádob je tedy zcela nedostatečné s ohledem na to, kolik domu s pozemky se v okolí nachází. Předem děkuji za vyřešení. S pozdravem, Plášilová

Lokalita závady
Jugoslávská 2696, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, Váš podnět předám svozové společnosti Marius Pedersen a.s., která provede kontrolu nádob na místě a pokud nějaké oproti evidenci chybí, cca do 14 dní budou doplněny. Je také možné, že si nádoby někteří sousedé přemístili ke svému objektu a využívají je pouze pro svoji potřebu. Pokud se tedy ani za 14 dní situace v tomto smyslu nezlepší a nádob na veřejném prostranství nepřibyde, kontaktujte mě prosím telefonicky a dohodneme další postup dle potřeby.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email