NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

220419_2670

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odvoz odpadků, výměna "houpacího talíře" - atrakce pro dětii

Datum nahlášení
22.04.2019

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den. Ráda se na Vás obracím-p. Jurčíková, jste skvělá paní (instalace odpadkových košů - ant.Sochora) Naše město nechalo vybudovat za výše jmenovanýmdomem hřiště pro starší děti. Košejsou SUPER , jen je potřeba je vyvážet. Jsou na hřišti dva a nestačí. Navěšela jsem na všechny lavičky ( 6 ks ) dalšíodpadkové velképytle a již jsem je za dva dny všechna vynášela. Nejde mi o pořízení pytlů, jde ofrekvenci odvozu odpadků z košů. Dále upozorňuji na NEBEZPEČÍ ÚRAZU . Když firma instalovala tuto atrakci, byla již poškozená. Sami pracovníci na ni upozornili aslíbili, že od zhotovitele zakázky nechají tuto atrakci"HOUPAJÍCÍHO TALÍŘE" vyměnit. NESTALO SE.Velmi se přimlouvám o zjednání nápravy - (na této akrakci jsou vyloměné 2 komponenty s VELMI OSTRÝMI HRANAMI . Hrozí nebezpečí ÚRAZU . Vážená paní Jurčíková, prosím o pomoc. Děkuji Vám. Přeji krásné dny. Jana Janíková,

Lokalita závady
část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Odpadkové koše se budou vyvážet 5 x v týdnu (každý všední den), do konce příštího týdne bude ještě zabudován 1 x odpadkový koš typ "medvěd", který bude mít objem 80 l, bude vyvážen též 5 x v týdnu. Doufáme, že po této instalaci bude kapacita odpadkových košů dostačující. O poškozeném hnízdě na houpačce víme od začátku a nebylo při předávání dokončené instalace herních prvků převzato. Dle sdělení dodavatele bude po dodání od výrobce okamžitě vyměněno.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email