NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

221017_4088

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odstranění části dopravní značky?

Datum nahlášení
22.10.2017

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Bylo vhodné odstranit (začernit) část vodorovné dopravní značky V12c "zákaz zastavení" ve Staré Duchcovské vlevo bezprostředně před napojením spojky k Roosevetově nám. (křižovatka s Luční ul.)? Přibylo tím sice jedno parkovací místo, ale přední část parkujícího automobilu překáží vozidlům najíždějícím do spojky, čímž je odbočující nucen k ostřejšímu levotočivému oblouku a tak horšímu nájezdu na šikmý začátek spojky. Patrné je to zejména u nákladních nebo dodávkových vozidel.

Lokalita závady
ulice Stará Duchcovská, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Bc. Markéta Kokšalová (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. uvedená věc byla řešena v rámci investiční akce, kdy bylo dopravní řešení navrženo projektantem dopravních staveb a schváleno v průběhu schvalovacího procesu. při navrhování dopravních úprav se projektant musel držet pozemků ve vlastnictví Statutárního města Teplice a zároveň zohlednit komunální obslužnost dané oblasti (svoz odpadu, čištění apod.) Nedomníváme se tedy, že by došlo ke zhoršení průjezdu touto spojkou. Váš podnět ale projednám a na místě vyhodnotíme s Policií ČR - dopravním inspektorátem. Pokud Váš podnět bude opodstatněný, provedeme příslušná opatření.

S pozdravem
Bc. Markéta Kokšalová


Bc. Markéta Kokšalová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email