NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

230620_c828

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nefunkční či špatně nastavený semafor pro chodce

Datum nahlášení
23.06.2020

Kategorie závady
Veřejné osvětlení a světelná signalizace

Popis závady
Na křižovatce ul. Hrázní x Masarykova třída (u "myší díry" do ul. U Pivovaru) je buďto nefunkční nebo špatně nastavený semafor pro chodce, dne 23.06.2020 v cca 08:45-08:55 hod. i přes opakované mačkání "placebo" tlačítka na přechodu pro chodce proběhl 3x internval (zelená-červená) pro automobily z každé strany, ale pro chodce se zelená nerozsvítila. Po 10ti minutovém stání jsme museli ulici přejít na červenou, protože nikde poblíž jiný přechod není. Jeden řidič pochopil a pustil nás, druhý nás málem srazil. Žádám aby se na nastavení těchto semaforů (pro chodce) někdo podíval. Děkuji.

Lokalita závady
Hrázní, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jakub Číže (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení.

Podnět předáme správci světelné signalizace k vyřešení.
_________________________________________________________
EDIT: Správce světelné signalizace obě chodecká tlačítka prověřil a nevykazují žádné závady. Jednalo se tedy nejspíše o mimořádnou událost. Předmětná chodecká tlačítka však budou ještě v průběhu letošního roku vyměněna za novější typ, kde je optický signál po stisku daného tlačítka pro chodce viditelnější.

Děkujeme za pochopení.


Jakub Číže už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email