NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

231022_be58

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Vývoz třídícího odpadu

Datum nahlášení
23.10.2022

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, máme problém s vývozem třídícího odpadu a to že nám ho pravidelně nevyváží, tím že ho mají vyvážet jen jednou za 14 dní a ještě k tomu nepřijedou, jsou pak popelnice narvané celý měsíc, dále nerozumím jaký den je vlastně vyváží, na popelnicích je jiný den než ho opravdu vyváží, když jim zavolám jsou nepříjemní,řeknou mi, že platí to, co je na popelnicích a situace se nemění, stejně nejezdí, takže přetékající popelnice stojí od středy do pátku (na jedné popelnici je středa, na dvou je pátek a minulý měsíc je vyvezli ve čtvrtek ) odpadky jsou všude rozházené po ulici, kolemdoucí tam samozřejmě přihodí nevhodný odpad a já to pak musím uklízet a tahat se s plnými popelnicemi zpátky do dvora. Už jsem z toho opravdu zoufalá prosím tedy o pomoc, buď ať je začnou pravidelně vyvážet nebo zrušit třídící popelnice a vyměnit je za klasické, což by byla škoda, protože celý dům je ochoten třídit,jedná se o adresu Masarykova třída 269/90, Masarykova 1277/88 Teplice.

Lokalita závady
Masarykova třída 269/90, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení.
Svoz nádob na tříděný odpad na obou těchto adresách má probíhat v pátek, vždy v liché kalendářní týdny. První následující vývoz má tedy proběhnout tento pátek 28.10. (protože se jedná o 43.kalendářní týden a tedy lichý), dále vždy 1x za 14 dní.
Nádoby vždy prosím připravte před objekt ke svozu v daný den již od 6 hod. od rána, kdy svoz začíná. Pokud nejsou nádoby při svozu dostupné - svoz nelze uskutečnit.
Váš podnět jsem zároveň předala na dispečink svozové společnosti, která zajistí kontrolu a případné přelepení informačních polepů na nádobách.
Doufám, že tak již žádné další problémy se svozem nebudou. V opačném případě mě prosím následující pracovní den po neprovedeném svozu kontaktujte, abychom zjednali nápravu.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email