NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

231117_83a8

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nedostatečné dopravní značení před přejezdem

Datum nahlášení
23.11.2017

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Před přejezdem v ulici Hřbitovní směrem z Řetenic je značka Přikázaný směr jízdy rovně , přesto se běžně stává, že někteří řidiči odbočující do sklárny dávající přednost protijedoucím autům, zablokují za ním jedoucí auta na přejezdu !!! Je to dosti frekventovaná trať a vlaky zde jezdí dosti často a pokud budou auta na přejezdu... !! Již jsem to viděl několikrát, já zůstával před přejezdem a za mnou další čekající auta a nelze couvnout, aby auta uvízlá na přejezdu mohla vycouvat a to jen díky nezodpovědnému řidiči!! Bylo by možné doplnit značení ještě např.o značku odbočení do leva pod výraznou žlutou cedulí či jiné opatření ?? Děkuji

Lokalita závady
ulice Hřbitovní, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Bc. Markéta Kokšalová (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. o problému na uvedeném přejezdu víme a již probíhá řízení o stanovení nového dopravního značení. Místo přikázaného směru jízdy přímo, bude osazena dopravní značka B 24 b - zákaz odbočování vlevo, pro všechna motorová vozidla.
S pozdravem
Bc. Markéta Kokšalová


Bc. Markéta Kokšalová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email