NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

231118_852e

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Kontejnery na tříděný odpad

Datum nahlášení
23.11.2018

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Na sídlišti Doubravická - Závětří jsou neustále plné kontejnery na tříděný odpad, a to ve všech kontejnerových stáních. Nevím, jak často se vyvážejí, ale určitě by bylo vhodné svoz provádět v častějších intervalech. Každý týden kontejnery přetékají odpadem a není ho už kam dávat, je to pro lidi, kteří třídí značně demotivující.

Lokalita závady
ulice Doubravická, Teplice, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Tříděný odpad v prostoru sídliště na Závětří v Teplicích se sváží 2 x týdně, a to v úterý papír, ve středu plast a v sobotu obě komodity papír a plast. O proti minulým letům, kdy se separovaný odpad svážel jen jednou v týdnu došlo k navýšení o jeden svoz týdně obou komodit. Zaleží také na lidech, odpad by měli lépe skládat, papírové krabice složit a pet lahve sešlápnou, aby bylo víc místa v nádobách. V předvánočním období dochází též k nárůstu odpadů, který po vánocích opadne. Pokud bude i nadále docházet k přeplňování kontejnerů na separovaný odpad, budeme uvažovat o přidání nádob, s ohledem na volná místa v kontejnerových stáních. L


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email