NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

240723_04b7

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nepořádek u kontejnerů v ul. Fr. Šrámka

Datum nahlášení
24.07.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den. Již delší dobu se potýkáme s nepořádkem u kontejnerů na komunální odpad v ul. Fráni Šrámka u autobusové zastávky Šanov II škola. Jedná se o jediné dva kontejnery (volně přístupné) umístěné v ulici Fráni Šrámka. Mnoho lidí, kteří nebydlí v přilehlých obytných domech, sem vyhazuje svůj komunální odpad. Pondělí je den svozu odpadu. Svozová služba odložené odpadky u kontejnerů vyvezla, ale zůstal značný nepořádek. Proto Vás žádáme o zajištění úklidu kolem kontejnerů. Přikládám foto ze soboty 22.7.

Lokalita závady
Fráni Šrámka, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Předávám na dispečink svozové společnosti k zajištění úklidu stanoviště a upozorněním na opakovaný problém. V minulém týdnu jsem byla na místě kvůli omezení odnosu odpadu do původního stanoviště u garáží z celého prostředního bloku Fr. Šrámka v souvislosti s výkopovými pracemi u zadních vchodů. V návaznosti na to jsem s dispečerem domluvila přidání celkem 4 kontejnerů se svozem 2x týdně k hlavní silnici na Fr. Šrámka - tedy nahoru nad vchody. Prověřím, ale kontejnery by již měly být na místě a zmiňovanému kont. stání u autobusové zastávky kapacitně odlehčit.

25.7.2023 ve 12.55 hod. jsem obdržela foto z dispečinku o provedeném úklidu stanoviště - přikládám

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email