NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

240815_eb06

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Oprava cesty, lepší povrch

Datum nahlášení
24.08.2015

Kategorie závady
Závady na komunikacích

Popis závady
Již před nějakou dobou jsem se ptala na obnovu cesty, která spojuje Šanov sídliště a Trnovany, tzv.panelka. Je to nejkratší cesta, kterou používá mnoho lidí, také i žáci učiliště za kterým vede. Buduje se spousta cyklostezek, což je přínosné a rozhodně chválihodné a tak si myslím, že když to nejde naplánovat jako chodník, který by se opravil, aby mohl být používán i v nepříznivém počasí, tak by tam mohla vést třeba opravená cyklostezka, pokud to pomůže najít peníze v rozpočtu. O osvětlení toho místa asi nemá cenu se zmiňovat, na to se peníze už těžko najdou, na což jsem se již v minulosti také ptala. Místo pro označení jsem sice na vaší mapě našla, ale kliknutí-označení místa mi nešlo - zda je chyba na vaší straně nebo u mě, nevím. Děkuji za zamyšlení se nad mou připomínkou a budu ráda, pokud se s výstavbou, obnovou, opravou - čímkoliv, co umožní bezproblémové chození touto lokalitou, bude počítat a zařadí se do plánu města. Libuše Horáková, Teplice

Lokalita závady
část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Milena Gartnerová (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Tato cesta není na pozemcích města, to znamená, že město zde nemůže provádět žádné udržovací práce.


Milena Gartnerová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email