NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

250815_1762

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nevhodně řešená křižovatka

Datum nahlášení
25.08.2015

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Křižovatka ulic Jiřího z Poděbrad a U Červeného kostela. Pokud vyjíždíte z jednosměrné ulice Jiřího z Poděbrad, musíte zastavit na stopce. Protijedoucí vozy přijíždějící směrem od Penny mají pouze značku "Dej přednost v jízdě", protože však mohou pokračovat pouze odbočením vlevo, musí dát přednost vozidlům jedoucím z ulice Jiřího z Poděbrad (a z hlavní). To vede k ucpávání křižovatky. Vůbec zrušení průjezdu do ulice Edisonova zkomplikovalo a zbrzdilo dopravu v tomto místě.

Lokalita závady
ulice Jiřího z Poděbrad, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jana Strejcovská (odbor dopravy a životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, konzultovala jsem Váš podnět s dopravním inženýrem a křižovatku nepovažujme za problematickou. Pouze doplníme v křižovatce dodatkové tabulky rozlišení křižovatky a stávající dopravní značka P6 "stůj, dej přednost v jízdě" v ul. J. z Poděbrad bude nahrazena dopravní značkou P4 "dej přednost v jízdě". V současné době probíhá administrativní zpracování, následně bude značení upraveno.
Děkujeme ještě jednou za váš podnět.


Jana Strejcovská už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email