NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

260224_e398

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Vyhazování odpadu firmou nebo ICO

Datum nahlášení
26.02.2024

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Často na A.Staska do kontejneru přijíždí vyhazovat odpad větší auta , odpad zřejmě nepochází z domácností (stavební , desky skla apod) a měl by být vyhazování na sbernem dvoře. Na odpad nájemníků domu pak nezbývá vůbec misto

Lokalita závady
Antala Staška 1709/7, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den. Pokud zde vidíte někoho odkládat velkoobjemový odpad, volejte prosím bezplatnou tel. linku Městské policie 156. Hlídka je zpravidla nedaleko, na místě proto velmi rychle a věc na místě prošetří – jedná se o pokutovatelný přestupek. Pro pokutování je však nutné vědět, kdo zde odpad odložil a tento přestupek mu prokázat. V opačném případě bohužel platí, že kde není žalobce není soudce, nezodpovědným spoluobčanům nebo podnikatelským subjektům takové jednání opakovaně prochází a nám již nezbývá než zajistit vždy pouze úklid. Naopak před náhodně procházející hlídkou Městské policie odpad nikdo neodloží, počká až bude hlídka z dohledu. Předání objemného odpadu na sběrném dvoře je pro všechny občany města Teplic zdarma, pro podnikatele za úhradu - rozhodně však menší než pokuta, které se vystavují.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email