NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

260923_e417

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odpad ze Zahradního domu po akcích zůstává v pytlích na chodníku

Datum nahlášení
26.09.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Svoz odpadu u Zahradního domu v Zámeckém parku zůstává pravidelně v pytlích na chodníku, jelikož tyto neprojdou otvorem odpadových nádob, které jsou za tímto účelem vybudovány. Úklid odpadu v Zahradním domě po akcích, naposled v neděli a pondělí (černé - neděle, žluté - pondělí), probíhá tak, že pytle se postaví na chodník k popelnicím a bezdomovci je následně prohrabávají a roznáší odpad do celého parku. Je důležité aby si zahradní dům pořídil svou popelnici ve které může hygienicky nikoli v rozporu s vyhláškou vyprodukovaný odpad uskladňovat.

Lokalita závady
Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Provozovatele Zahradního domu jsme kontaktovali a informovali jej o daném problému. Přislíbil poučení svých zaměstnanců v tom smyslu, že odpad nesmí být odkládán mimo nádoby, ale vždy pouze dovnitř kontejnerů. Na stanoviště se zaměříme při namátkových kontrolách a situaci budeme monitorovat.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email