NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

270318_f12c

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Semafory

Datum nahlášení
27.03.2018

Kategorie závady
Veřejné osvětlení a světelná signalizace

Popis závady
Dobry den mate v planu zprovozneni semaforu u mcdonalds teplice masarykova trida 1949 cele dny tam nefunguje semafor nekolikaty den nikdo to neresi a zbusobuje to obrovske komplikace v doprave kolem druheho hodiny tam stoji vsichni kolony vcetne me 31 minut bez moznosti vyjet na hlavni silnici. Prosim uz to zpovoznete nebo je jen otazkou casu kdy to zpusobi nejakou velmi vaznou nehodu o teto situaci jste zcela jiste informovany nebot sestreleny semafor odvazela policie. Dekuji za jakekoliv vyjadreni

Lokalita závady
ulice Masarykova třída, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jakub Číže (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení.

O nefunkčnosti předmětné světelné signalizace samozřejmě víme a pracujeme na jejím zprovoznění. Bohužel však sražený stožár světelné signalizace na sobě nesl velké množství komponent a všechny naráz nemá náš správce signalizace na skladě, ať už z prostorových důvodů, tak zejména z důvodu finanční nákladnosti jednotlivých komponent s nejistotou jejich potřebnosti nebo využití (např. jedna světelná LED ampule se pohybuje okolo 5 000,- Kč). Na předmětném stožáru se nacházelo jedno dopravní návěstidlo s plnými signály, dvě chodecká návěstidla a dvě chodecká preferenční tlačítka (hodnota opravy přes 70 tis. Kč). Dodávka všeho materiálu není jednodenní záležitost, a proto Vás žádáme o strpení. Ihned jak bude potřebný materiál na skladě, dojde k jeho namontování a zprovoznění celé signalizace.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký zbytek dne.

Světelná signalizace v předmětné křižovatce je od konce minulého týdne opětovně v provozu.

S pozdravem, Jakub Číže.


Jakub Číže už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email