NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

270324_e1c1

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nevracení popelnic na svá místa

Datum nahlášení
27.03.2024

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, jdu za Vámi s prosbou o domluvení pracovníků Marius Pedersen, když vyváží popelnice v ulici Lounská tak, aby je vraceli na svá místa. Dnes při svozu odpadu opět nebyli popelnice vráceny na svá místa. Před vchodem 1542/3 jsou dvě popelnice a u vchodu 1990/7 žádná. Taky jde o to že popelnice u vchodu 19907/ má svoz v pondělí a zbytek ulice ve středu, díky nevracení jsou ted pomíchaná. Je potřeba aby jej pracovnící vrátili na svá místa podle datumu svozu.Byla by dobré pracovníkům domluvit, aby jej prosím vraceli na svá místa. Nemluvě o to, že u vchodu 1428/32 nechali popelnici stát na silnici.Není to poprvé, děje se to v podstatě každý týden,dříve jsem je vracel na svá místa,ale není to moje práce abych vracel po líných zaměstnancích popelnice zpět. Ano, chápu když je před popelnicí zaparkované auto a nedá se k ní dostat tak jej zkusí přes jiný vchod vyvést, ale pořád jde o princip vracet je zpět na svá místa a ne být líny je vrátit na své místo.Děkuji.

Lokalita závady
Lounská 1990/7, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Předáno odpovědnému dispečerovi svozové společnosti Marius Pedersen a.s., který přislíbil zjednat nápravu.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email