NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

270420_f9a5

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odpad na ulici

Datum nahlášení
27.04.2020

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, již jsem jednou tuto závadu hlásil a byla vyřešena tak, že odpad byl druhý den ihned odvezen. Chvályhodné. Nicméně se to samé opakuje týden co týden. Jedná se o kontejner na odpad, který je uzamčený z důvodu, aby bezdomovci a jiná verbež nerozhrabávala odpad. Bohužel z lenosti nájemníků domu (odemknout řetěz, vhodit odpad a znovu uzamknout řetěz) dochází k tomu, že raději položí odpad vedle kontejneru. Přes chodník již nelze projít. Možná by nebylo od věci neřešit důsledek, ale příčinu. Otázka zní: k čemu je řetěz na tom kontejneru, když bordel je v okolí větší, než kdyby se v tom nějakej feťák pohrabal? Prosím o vyřešení, např. kontaktováním majitele, aby kontejner buď nechal permanentně odemčený nebo aby po svých nájemnících odpad každý den vhodil do kontejneru. Děkuji

Lokalita závady
Doubravská 523/23, Teplice, 415 01, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Odpad necháme opět uklidit. Vlastíka objektu, ke kterému je přidělen kontejner jsem o situaci informovala a vyzvala jej k prověření zda odpad pochází od nájemníků tohoto objektu. Případné navýšení počtu nádob, četnosti svozu či odstranění uzamčení stávajícího kontejneru budeme společně dále řešit dle zjištěných informací.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email