NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

270422_aca7

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Opakované neodvážení odpadů

Datum nahlášení
27.04.2022

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, prosím znovu o info, zda došlo ke změně termínů svozu odpadů v Teplicích. Minule jsme řešili neodvezení komunálního odpadu, v současné době je problém i s neodvážením popelnic DUO a BIO. Popelnice DUO mají být vyváženy 1x za 14 dní, ve čtvrtek, naposledy tak tomu mělo být 14.4.2022, popelnice byla vyvezena v pátek 15.4.2022, ale jen půlka=plasty, papír do dnes vyvezen nebyl. Stejný problém je s popelnicí BIO, ta má být vyvezena 1x týdně, v pondělí, naposledy tedy v pondělí 25.4.2022, ale vyvezena k dnešnímu dni 27.5.2022 nebyla. Problém se týká celé ulice P. Bezruče, resp. celé lokality.

Lokalita závady
Petra Bezruče 2862/14, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. K žádné změně termínů nedošlo. O výpadku svozu DUO nádob dne 14.4. z důvodu poruchy na svozovém voze jsme byli informováni s tím, že obě komodity (papír i plast) měly být svezeny náhradním svozem, nejpozději do 24 hodin. Informaci, že papír svezen nebyl, jsem bohužel neobdržela a urguji tedy u svozové společnosti. Vzhledem k tomu, že zítra je již další svoz, bude posádce zdůrazněno vzít i tříděný odpad, který bude případně okolo nádob tak, aby bylo svezeno dočista.
Z jakého důvodu nebyl zajištěn svoz bionádob prověřujeme. Pro ověření rozsahu lokality, kde svoz nebyl uskutečněn, jsme si vyžádali záznam GPS z pondělního svozu bio nádob a ulice Petra Bezruče byla vynechána jako jediná. Nejspíše pochybením posádky, kdy naplněním svozového vozu, přejezdem na kompostárnu a zpět, tuto ulici ve svozové trase opomněli. Což je samozřejmě neomlouvá, po urgenci bude dnes zajištěn náhradní svoz a dispečer svozové společnosti přislíbil přijmout taková opatření, aby se podobné situace neopakovaly. Omlouváme se za vzniklé potíže. Pokud by nastal jakýkoliv problém se svozem, informujte mne prosím nejlépe hned následující den, abychom zajistili nápravu obratem.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email