NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

291223_f394

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Porušování veřejného pořádku - černé skládky velkoobjemového odpadu_4

Datum nahlášení
29.12.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
V sídlišti Teplice-Řetenice ul. (Buzulucká, Duchcovská, Jaselská, Sokolovská cesta, Zrenjaninská) se téměř u každého kontejnerového stání na směšný odpad opakovaně ukládá od bezohledných a neukázněných osob velkoobjemový odpad všeho druhu, který do popelnic ani jeho blízkosti nepatří. Tímto žádáme kompetentní úředníky OŽP Teplice a MPT, aby přijali účinné opatření proti tomuto nežádoucímu a přestupkovému jednání. Nechceme se brzy dočkat, že sídliště Řetenice, se bude také jednou ostudně nazývat "vyloučená lokalita" jako byl Chanov, Jirkov, Předlice, Přednádraží (Ostrava) a další. Zdá se, že konec roku 2023 a začátek 2024 budou obyvatelé sídliště Řetenice opět nechtěně koukat na okolní chlív v blízkosti domů. Jak příznačné lidové přísloví: Jak na Nový rok, tak po celý rok".

Lokalita závady
Zrenjaninská, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, úklid kontejnerových stání je pravidelně zajišťován a Vámi zmiňovaný nepořádek zde opakovaně tvoří občané, kteří mají navíc veškeré služby spojené s odpady zdarma. Jakmile každý občan přijme za svůj odpad zodpovědnost, kterou ze zákona má, a bude s ním v tomto smyslu nakládat, nepořádek okolo nádob bude minimální. Veškeré kroky, které v tomto odbor ŽP činí, Vám již byly podrobně popsány v předchozích mailech. Dodržování veřejného pořádku spadá do kompetence Městské policie.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email