NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

300517_fb72

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odpad kolem kontejneru

Datum nahlášení
30.05.2017

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, již jednou jsme, kvůli neustálému nepořádku v okolí kontejneru a narkomanům, kteří se u něj shromažďují, žádali o jeho odstranění. Obyvatelé domu k němuž údajně patří si odhlasovali, aby přístřešek s kontejnerem zůstal zachován. Avšak pořádek u něj i tak nenavedli. Chtěla bych tedy opětovně požádat o odstranění tohoto přístřešku s komtejnerem, nebo o jeho přesunutí blíže k domu, ke kterému patří. Nechceme z okna neustále koukat na ten nepořádek. Nehledě na to, že z markomani a jim podobní, kteří se tam potom shromažďují narušují noční klid a bezpečí. Komtejnerů máme v okolí i tak dostatek. Děkuji za vyřešení, Ponamareva

Lokalita závady
Růženy Svobodové 1851/4, Teplice, 415 01, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, Vaší žádosti, která, jak sama píšete byla již dříve projednána, bohužel nemůžeme vyhovět. Kontejner je v těsné blízkosti panelového domu pro který je určen a občany v tomto místě využíván. Při pravidelných kontrolách nebyl shledán v tomto stanovišti žádný výrazný nepořádek, případně stanoviště podléhá pravidelnému úklidu svozové společnosti a úklid je zajištěn. Pokud se v blízkosti kontejneru zdržují nepřizpůsobivé osoby, případně vidíte někoho odkládat odpad volně mimo nádoby doporučuji volat Městskou policii.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email