NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

300818_983f

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Neuložené kontejnery+odpad kolem nich

Datum nahlášení
30.08.2018

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Nedavno u nás dodělali nové autobusové zastavky,novou komunikaci i zeleň,ale co mě zarazilo je,kdo vymyslel uprostřed parkoviště umístit klece na kontejnery.U nás jako všude neni místa nazbyt a tímto jsme přišly o 3 parkovací místa a ulici ve který kontejnery byly se zaslepila a kontejnery stojí mimo klece tam,kde mají stát auta,takže další 3 místa pro auta nepoužitelná.Proč se nevrátilo tam kde to bylo?Děkuji za Vaši odpověď,s pozdravem Valeš František.

Lokalita závady
část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, rekonstrukcí došlo zejména k vybudování chodníku, který zajišťuje bezpečný přístup k zastávce MHD. V místě zaslepení prostředního vjezdu vznikla nová 2-3 parkovací místa a umístění nádob na odpad bylo soustředěno do jednoho místa (došlo pouze k rozšíření původního stanoviště), tak aby bylo co nejlépe dopravně obslužné a svozový vůz nemusel projíždět parkovištěm. Nádoby na odpad budou co nejdříve přesunuty do vybudovaného stání, takže parkovací místa již budou uvolněna.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email