NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

301023_accd

Stav zpracování
NELZE VYŘÍDIT

Název hlášení
Nebezpečný přechod pro chodce - školní děti, ul. Jankovcova

Datum nahlášení
30.10.2023

Kategorie závady
Závady na komunikacích

Popis závady
Dobrý den, chtěla bych upozornit na nebezpečný přechod pro školní děti v ulici Jankovcova - pod schody. Syn, 8 let, tudy chodí denně do ZŠ Metelkovo a přestože se vždy rozhlédne, nevidí kvůli své výšce přes zaparkovaná auta. Takže se musí vyklonit do silnice, což konkrétně dnes málem způsobilo jeho sražení autem, jež nerespektovalo přechod a jelo min. 50 bez zastavení. I z pozice řidiče mohu potvrdit, že děti přes zaparkovaná auta na krajnici prostě nejsou vidět a kdo tudy nevodí svoje děti, nemá motivaci jezdit opatrně. Situaci by výrazně pomohly zpomalovací pruhy, zákaz parkování u přechodu pro lepší přehlednost, nebo alespoň kartonový policista. Jak tuto situaci bude město řešit? Na tomto nebezpečném přechodu je nehoda otázkou času... Děkuji, s pozdravem Mgr. Adéla Křížová

Lokalita závady
Jankovcova 1456/41, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, tato aplikace slouží k hlášení závad zejména na majetku města - poškozená lavička, dopravní značení, nepořádek apod.
V tomto případě prosíme o komunikaci na e-mail úřadu nebo jednotlivého odboru či referenta.


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email