NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

310523_b83b

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Bio odpad

Datum nahlášení
31.05.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Byly nám předány nádoby a pytlíky na bio odpad. Dotaz zněl při předání zda by nemohla být umístěna plast.nádoba na bio přímo do klece před č.p. 206 Na potoce. Důvod: jsme invalidní a ne jediní. Chodit s každým bio až ke hromadným kontejnerům je pro nás neaxeptovatelné. Jedna hnědá nádoba na bio by nemusel být problém. Chceme třídit, když to jde, ale ne za každou cenu. Proto se dotazují, zda se dá v této věci pomocí. Děkuji. Suk L.

Lokalita závady
Prosetice, Teplice, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den. V této věci jsem kontaktovala delegáta objektů Na Konečné 204-7, p. Vlčka, který přislíbil věc projednat na schůzce nájemníků v nadcházejícím týdnu. Pokud bude zájem o umístění nádoby na bioodpad do stanoviště nádob na potoce dostatečný, nádobu zde umístíme. Byla by však opatřena gravitačním zámkem, aby vytříděný odpad neznečišťovali "netřídiči". Klíčky by pak konkrétním zájemcům předal delegát. Děkuji za podnět a Vaši snahu třídit.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email