NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

010721_5e8b

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Zarostlé hřiště a pískoviště

Datum nahlášení
01.07.2021

Kategorie závady
Závady na městském mobiliáři a dětských hřištích

Popis závady
Dobrý den, mám dotaz. Před barákem máme travnatý plácek, na kterém kdysi bylo červené hřiště (fialově označeno) a pískoviště (červeně označeno). Bylo by to možné obnovit? Teď je to jsou to jen zarostlé plochy. Také by bylo hezké, kdyby celkově tato travnatá plocha mohla být více využívaná a byly na ní třeba nějaké prolézačky.

Lokalita závady
Trnovany, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Na váš dotaz týkající se výstavby dětského hřiště za domy v ulici V Lukách, vám sdělujeme, že některá nově vybudovaná dětská hřiště se v poslední době stávají kontroverzními, a to hlavně v blízkosti domů, což je Váš případ, a to hlavně s důvodu toho, že mohou být zdrojem hluku a nepořádku. Proto je důležité projednání umístění herních prvků s obyvateli žijící v blízkosti zamýšleného vybudování dětského hřiště. Žádost na vybudování dětského hřiště, by měla vzejít ze strany bytových družstev a měla by být projednána s občany přilehlých domů včetně souhlasů vlastníků nemovitostí přiléhajících k této ploše. Takto Vámi podaná žádost nestačí.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email