NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

011123_9d9b

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Problémy s vyvezením popelnice

Datum nahlášení
01.11.2023

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dnes opět problém s vyvezením popelnice z důvodu parkování osobního automobilu před popelnicí. Na problém už zde upozornovalo nedávno. To zde budeme muset zase čekat do příští středy než se znovu vyveze popelnice, a co když zase bude osobní automobil stát tak, že nepůjde vyvést? Vyřeší se to už konečně? Pak se není čemu divit, že ulice je plná odpadků, když pytle s bordelem se dávají okolo plné popelnice.

Lokalita závady
Lounská 1542/3, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, posádka se na místo bude vracet s dalšími pokusy o zajištění svozu. Informace k dopravním opatřením doplní odbor dopravy.
Dobrý den, obnovili jsme pouze to dopravní značení, které bylo v minulosti povoleno. Stanovení místní úpravy provozu - povolovací proces pro podobné dopravní značení trvá min. 3 měsíce a vzhledem k chystané rekonstrukci dotčené ulice by to již nebylo účelné. Odbor dopravy v této problematice vždy reaguje na podněty ze strany odboru životního prostředí (který má svoz odpadu ve své gesci), popř. společnosti Marius Pedersen. Po rekonstrukci, která je plánovaná na příští rok, již bude tento problém vyřešen.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email