NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

060521_66e6

Stav zpracování
NELZE VYŘÍDIT

Název hlášení
Omezení rychlosti, nepřehledná křižovatka

Datum nahlášení
06.05.2021

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Dobrý den. Bylo by možné v ulici Havířská instalovat příčné prahy omezující vysokou rychlost většiny projíždějících aut. A to nejen k přilehlému sídlišti, ale také hlavnímu koridoru, kudy každý den přicházejí a projíždějí stovky dětí proudících směrem sportovní areál Anger. Je pouze otázka času, kdy se zde stane velké neštěstí! Dále by se možná hodilo “zrcadlo” v rámci křižovatky protínající ul. Havířská a Gen. Svobody. Opět vysoká rychlost prijizdejicich aut z levé strany a neukaznenost parkujicich vozidel činí toto místo absolutně nepřehledné a nebezpečné (nemluvě o ne zrovna ideálním umístění parkovacích míst)! Předem Dekuji za kladné vyřízení této “tikající bomby”.

Lokalita závady
Havířská 1442, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za podnět, ale nejedná se o závadu. Ke komunikaci s úřadem využívejte raději telefon, e-mail, podání poštou, osobní kontakt nebo datovou schránku.
Zklidňování dopravy v obytných oblastech má svá pravidla a postupně na těchto opatřeních v našem městě pracujeme. Předpokládáme, že dojde i na Vámi zmíněnou oblast. Pokud jste svědkem nebo máte podezření na páchání přestupku, pak volejte městskou policii.
S pozdravem
D. Městka
odbor dopravy
MgM Teplice


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email