NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

061216_f755

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nedokončené terénní práce

Datum nahlášení
06.12.2016

Kategorie závady
Nezařazeno

Popis závady
Dobrý den.V průběhu října-listopadu ,probíhaly v Šanově výkopové práce ,po zhotovitelích zůstalo spousty neodvezeného materiálu,štěrk,zámková dlažba,betony,hlína,který zůstal ležet na chodnících,u silnice a v trávníku.První hromada je u Třešňovky pak ostatní stavební materiál na a podél chodníku v trávě,Sanatoria Europa,školní jídelny.Na začátku cihlového plotu Nových lázní za obrubníkem chodníku je rozprostřeno kamení.Vše končí u Vojenských lázní,kde je poslední hromádka.viz pozice závad.Firma provádí další výkopové práce v ulici Heydukova ,Horova kde do bude po skončení vypadat asi stejně

Lokalita závady
ulice Svatopluka Čecha, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Ing. Dagmar Teuschelová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. O vámi popisované situaci máme přehled. Práce však ještě nebyly dokončeny a pozemky - jak zpevněné plochy tak i travnaté pásy - nebyly městem ještě převzaty. Před jejich předáním městu budou zhotovitelem stavby předmětné pozemky bezpochyby uklizeny a upraveny.
Přeji hezký den.
---------------------
Dobrý den, dne 13/12/2016 byla provedena kontrola výkopů a následných terénních úprav v zeleni. Práce pomalu postupují, terénní úpravy se na řadě míst dodělávají. Pozemky stále nejsou zástupci vlastníka převzaty - toto proběhne až po úplném dokončení a kontrole prací.
Děkuji za pochopení


Ing. Dagmar Teuschelová má v kompetenci:
Připomínky k sekání trávy, hrabání listí, úklidu zeleně, připomínky ke stavu stromů a keřů.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email