NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

070818_217f

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Starý rozbitý nábitek

Datum nahlášení
07.08.2018

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Silný nepořádek okolo kontejnerů na tříděný odpad, někdo opět odložil svůj starý rozbitý nábytek (postel, židle, skříňky) kam neměl. Také se kupí tříděný odpad kolem popelnic (kartonové krabice a platy). Kdysi tu byly dva kontejnery na plast a dva na papír a i tak bývaly plné. Nerozumím tomu, že jejich počet byl snížen.

Lokalita závady
ulice U schodů, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení, předávám na dispečink svozové společnosti k zajištění úklidu stanoviště.
Odpad okolo nádob je bohužel způsobován bezohledností některých spoluobčanů, kteří přes veškeré poskytované služby zdarma nejsou ochotni využít za tím účelem pravidelně přistavované velkokapacitní kontejnery či sběrný dvůr. Odložení odpadu mimo nádoby je pokutovatelný přestupek, v případě, že tedy vidíte někoho cokoliv takto odkládat, doporučuji volat bezplatnou linku Městské policie 156, která vyšle na místo hlídku.
Kontejnery na tříděný odpad byly v minulosti na tomto stanovišti duplicitně pro obě komodity papír i plast, avšak se svozem 1x týdně. Nyní je na místě pro každou komoditu pouze 1 kontejner, ale s četností svozu 2x týdně, takže kapacita zůstala zachována.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email