NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

071022_4ab8

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nelegální skládka Jankovcova ulice

Datum nahlášení
07.10.2022

Kategorie závady
Neudržovaná zeleň, která není v majetku města

Popis závady
Každý měsíc je na stejným místě skládka

Lokalita závady
Masarykova třída 1225/80, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Mgr. Martina Mayerová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Vyzveme vlastníka k nápravě závadného stavu. Martina Mayerová, referent odboru životního prostředí, Statutární město Teplice

------------------------------------------------

Dobrý den, dne 13.10.2022 jsem provedla osobní šetření. Nepořádek v předmětném prostoru ze strany ulice Jankovcova byl již uklizen, nicméně jsem zaznamenala jiný nepořádek, a to ze strany Masarykovy třídy. Vlastníka nemovitosti a okolního pozemku jsem vyzvala k nápravě a uvedla jsem i opakující se problém ze strany ulice Jankovcova s vaší fotkou. Nicméně odbor životního prostředí jedná s majitelem opakovaně, vzhledem k typu otevřeného prostoru a časté změny nájemníků zatím nedošlo ke zlepšení.

--------------------------------------

Dobrý den, dne 19.1.2023 jsem provedla místní šetření. Prostor ze strany ulice Jankovcova byl uklizen (jakož i mnohokrát dříve, juknu vždy, když okolo projíždím). Tentokrát jsem provedla kontrolu stavu "zákoutí" ze strany ulice Masarykova, také v pořádku, bez nepořádku. Tímto považuji věc za vyřízenou. Nicméně kdyby cokoli do budoucna, opět se mi ozvěte, rovněž já budu průběžně sledovat.


Mgr. Martina Mayerová má v kompetenci:
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, regulace populace městských holubů. Handicapovaná zvířata. Neudržované pozemky mimo majetek Statutárního města Teplice na jeho území.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email