NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

100120_9aac

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nedodržení termínu svozu tříděného odpadu

Datum nahlášení
10.01.2020

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Už dvakrát nebyla vyvezena popelnice na tříděný odpad a tedy už celý měsíc po ulici létají papíry i plasty. Není to jen naše popelnice, ale všechny v ulici a kór po Vánocích je nepořádek veliký.

Lokalita závady
U Červeného kostela 32/5, Teplice, 415 01, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Běžný svoz DUO nádob má v této lokalitě probíhat 1x za 14 dní, a to vždy v pátek v liché kalendářní týdny. V celé ulici U Červeného kostela jsou aktuálně celkem 4 nádoby (včetně vaší a ještě jedné, které byly obě přihlášeny v prosinci 2019). Z toho důvodu nejspíš posádky suplující svoz přes vánoční svátky při dovolených, na tyto nádoby zapomněly. Během dneška by měla být zajištěna náprava a svoz tedy zajištěn dnes -v mimořádném termínu. Další páteční svozy 1x za 14 dní (tedy 17.1. a následující) by již měly probíhat bez problémů. Případně, pokud by se situace opakovala, informujte mě prosím nejlépe druhý den po neuskutečněném svozu.

DOPLNĚNÍ: dnes 13.1. cca ve 12 hodin byl na místo poslán svozový vůz k nápravě, bohužel přístupná byla pouze 1 nádoba u č.p. 683/1, ostatní nádoby byly zaklizené. Svoz tedy proběhne 17.1. dle harmonogramu.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email