NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

120517_9c97

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Věc týkající se hřiště v Janáčkově ul.

Datum nahlášení
12.05.2017

Kategorie závady
Závady na městském mobiliáři a dětských hřištích

Popis závady
Dobrý den, sice je tu kolonka na závady, ale já spíše bych se chtěl zeptat, jak to je s dětským hřištěm v Janáčkově ulici. Mám pocit, že je na vrátkách je cedulka s přeškrtnutým psem-asi je moc malá, protože se tam psů různých plemen prohání dostatek a jsou tam třeba celou dobu i s dětmi. Dále-pokud jsem při procházce okolo i z okna viděl dobře, je tam chemický záchod. Rodiče svá dítka bohužel na něj neposílají, nýbrž je nechávají dělat potřebu ve křoví a raději jim utřou zadek tam. Další drží své dítko a má radost, jak jí to čůrá. A to jsou bohužel většinou i lidé, kteří bydlí přímo u hřiště (to už mohou jít na wc domu ne?) Třeba se Vám povede s tím něco udělat, třeba posílat namátkové obchůzkové kontroly nebo co považujete za vhodné. Přeji pěkný den, Koudelka

Lokalita závady
ulice Janáčkova, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Jarmila Jurčíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Psy by opravdu dovnitř hřiště chodit neměli, a to hlavně z bezpečnostních a také hygienických důvodů. Vaše upozornění předáme Městské policii Teplice, aby se zaměřila na kontroly i těchto přestupků.


Jarmila Jurčíková má v kompetenci:
Závady na lavičkách, kašnách, fontánách, herních prvcích v oplocených i neoplocených dětstkých hřištích, závady na mobilních toaletách na dětstkých hřištích.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email