NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

130323_924b

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Opět diry v plotu psy a bezdomovnci

Datum nahlášení
13.03.2023

Kategorie závady
Neudržovaná zeleň, která není v majetku města

Popis závady
Opět naproti vjezdu do metropole nechali spadnout plot, běhají zde psi a bezdomovci a ohrožují lidí co tu chodí do školy a do práce.

Lokalita závady
Trnovany ev. č. 777, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Mgr. Martina Mayerová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Jako referentka odboru životního prostředí nemám řádné "páky" pro řešení této věci. Proto jsem zjištění předala Městské policii, která provede místní šetření. Pokud nedojde k domluvě s lidmi na místě a k následné nápravě, oficiálně podám podnět na odbor územního plánování a stavebního řádu Magistrátu města Teplice ohledně nařízení zabezpečení plotu. (14.3.2023)

----------------------------------------------

Dobrý den, dne 15.3.2023 proběhlo místní šetření Městské policie. Majitel přislíbil plot zabezpečit. Během dalšího týdne je naplánována kontrola stavu plotu. (16.3.2023)

---------------------------------------------

Dobrý den, hlídka Městské policie Teplice dne 15.3.2023 na místě zjistila, že brána je vyvrácená, pozemek byl zarostlý, nepořádek se zde nenacházel, pouze zde byly nějaké palety a náletoviny pravděpodobně ke spálení. Na místě se rovněž nenacházely žádné osoby bez domova, ani žádní psi. MP Teplice kontaktovala majitele pozemku a vyzvala ho ke zjednání nápravy. V tomto týdnu MP zkontrolovala stav závady v Josefské ulici s pozitivním výsledkem, jelikož majitel zjednal nápravu a plotové pole je připevněné ke sloupkům. (22.3.2023)


Mgr. Martina Mayerová má v kompetenci:
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, regulace populace městských holubů. Handicapovaná zvířata. Neudržované pozemky mimo majetek Statutárního města Teplice na jeho území.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email