NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

171022_8095

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Opakované rušení klidu

Datum nahlášení
17.10.2022

Kategorie závady
Nezařazeno

Popis závady
Dobrý den, jsem vlastníkem domů v Teplicích, Kapelní 378/8 a 409/6, ve kterých je mimo jiné 12 bytových jednotek. Na žádost všech nájemců bytů sděluji: Ve vedlejším domě je v provozu Music Bar Třískárna. Opakovaně tu probíhá velmi velmi hlučný provoz do ranních hodin. Konkrétně v noci z pátku na sobotu 14 - 15.10.2022 a následující noc 15 - 16.10.2022 končila produkce po celonoční párty až v 9 hod ráno. Kromě toho je vždy po takové akci velký nepořádek v okolí baru. Bydlet v blízkosti tohoto podniku je opravdu "za trest" . Naše uklízečka pravidelně uklízí z chodníku před domem a z oken našeho domu různé nápojové obaly, rozbité sklo, nedopalky apod. Nájemníci trpí značným hlukem a vibracemi od reproduktorů celou noc.

Lokalita závady
Dubská 356/2, Teplice, 415 01, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Ing. Dagmar Teuschelová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, úvodem bych ráda předeslala, že tento portál slouží primárně k hlášení závad typu: rozbitý mobiliář, nefunkční veřejné osvětlení, rozbitá dopravní značka, černá skládka, přerostlá zeleň apod.
Při zjištění rušení nočního klidu či narušování občanského soužití volejte vždy prosím operativně městkou policii na č. 156 - děkuji.
O problému, který popisujete, víme a je již v řešení - konkrétně jej řeší odbor územního plánování a stavebního řádu, a to s ohledem na "faktické" užívání prostor a způsob využití uvedený v kolaudačním rozhodnutí (souhlasu).
Odbor životního prostředí řeší terasu, která je umístěna na pozemku města (se souhlasem vlastníka), nicméně platnost povolení již pominula. V řešení je neobnovení souhlasu, a to právě s ohledem na časté stížnosti na provozovnu, k níž patří. Na den 07/11/2022 je nařízeno ústní projednání a podání vysvětlení.
Děkuji za pochopení.


Ing. Dagmar Teuschelová má v kompetenci:
Připomínky k sekání trávy, hrabání listí, úklidu zeleně, připomínky ke stavu stromů a keřů.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email