NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

190520_f271

Stav zpracování
NELZE VYŘÍDIT

Název hlášení
Špatně zvolená kombinace značení

Datum nahlášení
19.05.2020

Kategorie závady
Dopravní značení

Popis závady
Mezi ulicemi Seifertova, Arbesova, Husova a Masarykova bylo nedávno instalováno nové dopravní značení. Velmi často dochází k porušování značek a jízd v protisměru, nedodržení rychlosti, parkování na trávníku i více než půl dne. Po několikerém upozornění MP se situace nelepší. Strážníci v této oblasti jsou jen vrátní na hřiště a mnohokrát bez povšimnutí objeli auto postavené na trávě v protisměru. Vzhledem ke konstrukci ulic je jen otázkou času, kdy pod koly skončí malé dítě, které jezdí v okolí ulic.

Lokalita závady
Arbesova, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Daniel Městka (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, Vámi popisovaný problém není problém dopravního značení, ale jeho nerespektování ze strany řidičů. Dopravní značení bylo navrženo odbornou firmou, řádně schváleno Policií ČR a proběhlo stanovení místní úpravy provozu dle zákona. Hodnocení činnosti městské policie nepřísluší odboru dopravy MgM Teplice a v této věci máte možnost se obrátit přímo na vedení městské policie.

S pozdravem

D. Městka
MgM Teplice
odbor dopravy


Daniel Městka má v kompetenci:
Správa, údržba a studie dopravního značení, placené parkování, informační systém na území města, vězeňská služba, vlajková výzdoba, koncept cyklotras a cyklostezek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email